Medical Hälsa har valt att bli Partner inom ZinZino naturpreparat.

Medical-Hälsa är glad över att presentera vårt Balance-Konsept, samt ge er information om hälsa, som kan förändra ert liv. Nu har vi ett stort intresse för Hälsa och Vålmående, trots detta ökar våra hälsoproblem. Varför? VETENSKAPEN pekar på att en av orsakerna är den dramattiska förändriingen i balansen mellan de essentiella fettsyrorna Omega-6 och Omega -3 i vår dagliga kost. Balansoljan är mer effektiv än andra Omega -3 Tillskott?

De flesta livsmedel som är rika på Omega -3 tex. fisk och skaldjur, fröer och nötter,  innerhåller mkt. Polyfenoler. Polyfenoler är mikronäringsämnen kända för sin förmåga att minska oxidation i dina celler och cellmembran.

Tråkigt nog ignorerar Omega -3- branschen denna viktiga sanning. De utelämnar Polyfenolerna.  När Omeega 3 och Polyfenoleerna arb. tillsammans skapas en kraftig synergi.

ZinZino är en kollektion av naturpreparat som förebygger en stor mängd hälsoproblem som växer kraftigt hos västvärldens befolkning. Människor har idag enligt studier, Obalans mellan Omega 3 och Omega 6. För lite Polyfenoler i kosten. För låga nivåer av vitamin D3,som är nyckeln till ett gott immunförsvar.

Nu kan du bli kund, köpa Balansolja Omega 3.

Balansolja Vegan, är en blandning av olja från marina mikroalger, raffinerad olja från echiumfrön,tidigt skördad extrajungfruolja och vegansk vitamin D.

Veganer kan uppnå en Omega -6:3-balans utan att äta fiskolja.

 

FAKTA OM TILLSKOTTET.

FISK- OCH OLIVOLJESYNERGI= RESULTAT

Våra forskare har tagit fram Balance Oil + för att kombinera omega -3 med rätt mängd oliolja som innerhåller omega -9 och antioxidanter i extra höga halter. Denna synergstiska kombinationgör det möjligt att på ett säkert sätt anpassa och bibehålla omega -3 i kroppen så att  en omega-6-3 balans uppnås som är under3:1.

BEVISAD BALANS INOM 120 DAGAR.

Våra certifierade laboratorier ansvarar för fläcktestanalyser av torskat blod för elva fettsyror i blodet,  vilket gör vår databas till världens största av sitt slag. Det genomsnittliga omega -6-3 förhållandet för personer som inte tar ett omega -3-tillskott är 12:1 i norra Europa, 15:1 i Europa och 25:1 USA. Efter ett intag av Balance Oil+i 120dagar är genomsnittsförhållandet för de flasta under 3:1.

HJÄRNFUNKTIONEN.

EPA och DHA har godkända hälsopåstående för bibehållande av en normal hjärnfunktion. För gravida och ammande kvinnor bidrar DHA  till normal hjärnutveckling av fostret och späbarn som ammas. De långkedljiga  omega-3-fettsyrorna är viktiga för vår hälsa och även för nästa generationens hälsa.

HJÄRTFUNKTIONEN

EPA och DHA  HAR GODKÄNDA hälsopåståenden för hjärthälsan. De bidrar  till en normal hjärtfunktion.

IMMUNFÖRSVARET.

Balance Oil+ innerhåller vitamin D som är mycket viktig för immunförsvaret då det bidrar till dess normala funktion.

OXIDERINGSSKYDD.

Hydroxytyrosol från oliver bidrar till att skydda blodlipider från oxidationsskador när den dagliga dosen är 5 mg eller mer.Lipiderär fettliknadeämnen som t.ex. kolesterol och triglycerider som finns i blodet och i kroppsvävnader och dess är viktiga för vår hjärthälsa.

 

VIKTIGA FÖRDELAR

 

1.Bidrartill en normal hjärnfunktion eftersom den dagliga dosen innerhåller 700 mg DHA.

2. Bidrar till en normal hjärtfunktion eftersom den dagliga dosen innerhåller 1300 mg EPA 700 mg DHA.

3. Bidrar till ett normalt immunsystem eftersom den dagliga dosen innerhåller 20ug vitamin D3.

4. Bidrar till att bibehålla hälsosamma nivåer av EPA  och DHA i kroppen.

5. Bidrar till att bibehålla optimala omega 6:3- nivåer i kroppen.

6. Bidrar till att bibehålla polyfenolnivåer i kroppen för att stödja blodfetter mot oxidativ stress.

7. Bidrar till en hälsosam och normal ögonfunktion eftersom den dagliga dosen innehåller 700 mg DHA.

8. Bidrar till en normal benstomme en normal muskelfunktion, normala tänder och till celldelning eftersom den dagliga dosen innerhåller 20 ug vitamin D.

9. Stödjer normala blodsockernivåer, ett normalt blodtryck och normala kalciumhalter i blodet.